Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried lentils, any type (see tip)
- 700 g water, plus extra for cooking pasta
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 140 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 25 - 30 g shallot, halved, to taste
-
40
g toasted sesame oil, plus extra for sizzling
veya 40 g olive oil - ½ tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp fresh oregano leaves, plus 1 pinch for garnishing
- 320 g dried wholewheat spaghetti
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in pieces (1-2 cm)
- 1 pinch sesame seeds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 387 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min