Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried lentils, any type (see tip)
- 700 g water, plus extra for cooking pasta
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 140 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 25 - 30 g shallot, halved, to taste
-
40
g toasted sesame oil, plus extra for sizzling
veya 40 g olive oil - ½ tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp fresh oregano leaves, plus 1 pinch for garnishing
- 320 g dried wholewheat spaghetti
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in pieces (1-2 cm)
- 1 pinch sesame seeds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 387 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Nacho Gratin
1h
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min