Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 60 g water
- 15 g sherry vinegar
- 50 g sultanas
- 30 g pickled baby capers, drained
- 30 g toasted pine nuts
- 5 sprigs fresh parsley leaves, roughly chopped
- 1 lemon, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
Cauliflower Steaks
- 2 cauliflowers
- dried oregano, to taste
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g almond milk
- 50 g dairy-free spread
- 10 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1851.9 kJ / 442.6 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 762.7 mg
Alternatif tarifler
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Baba Ganoush
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Lentil Moussaka
3óra 30p
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h