Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 60 g water
- 15 g sherry vinegar
- 50 g sultanas
- 30 g pickled baby capers, drained
- 30 g toasted pine nuts
- 5 sprigs fresh parsley leaves, roughly chopped
- 1 lemon, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
Cauliflower Steaks
- 2 cauliflowers
- dried oregano, to taste
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g almond milk
- 50 g dairy-free spread
- 10 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1851.9 kJ / 442.6 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 762.7 mg
Alternatif tarifler
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Crispy Korean Tofu
1sa 20 dk
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.