Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 calamari hoods (approx. 330 g total)
- 20 raw prawns, deveined and tails intact
- 4 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
- 40 g olive oil
- 2 - 3 tbsp dry white wine
- ½ tsp sweet paprika
- ¼ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 lemons, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 543 kJ / 129 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 358.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Garlic prawns
25 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Stuffed tomatoes
50min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Prawn stir-fry
25 min
Seafood con arroz
45 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Yoghurt and jalapeño dressing
10 Min