Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2799 kJ / 666 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Chicken cacciatore
50min
Mushroom risotto
30min
Layered chicken dinner
1h 45min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Béchamel sauce
20min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Pasta with tuna
30min
Crispy bread with tapenade
45min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min