Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2799 kJ / 666 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Bolognese sauce
40 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
One pot pasta with chorizo
35 min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Bucatini amatriciana
45 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Mushroom tart
50 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min