Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Romesco sauce
- 1 red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 1 fresh tomato, cut into halves
- ½ red onion, unpeeled
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 50 g blanched almonds
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 1 tbsp sherry
- ¼ tsp ground smoked paprika
- 50 g olive oil
- 1 tbsp red wine vinegar
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp dried chilli flakes
Meatballs
- 500 g topside beef or rump steak, cut into pieces (3 cm) and slightly frozen
- 250 g chorizo sausage, casing removed and cut into pieces
- ½ red onion (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground fennel seeds
- ¼ tsp ground smoked paprika
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 1 tbsp olive oil, for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1163 kJ / 277 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 21.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 357.7 mg
Alternatif tarifler
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Lime glaze
40 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Basil pesto
10min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3u. 40min
Finger lime tarts
2h 30 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Chicken cacciatore
50 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Traditional cocktail sauce
5min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Lemon and caper aioli
15min