Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 14.9 g
- Sodyum
- 2528.8 mg
Alternatif tarifler
Kung Pao chicken
1h 30min
Salmon and fennel risotto
30 min
Mexican chicken soup
30 min
Prawn stir-fry
25 min
Miso chicken and rice
1h 30min
Soy Poached Chicken
50 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Chilli mussels with risoni
35 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min