Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dereotu yaprağı
- 450 g pırasa, uzunlamasına ikiye bölünmüş ve dilimlenmiş (0.4 cm)
- 570 g su
-
180
g labne
veya 180 g mascarpone peyniri -
½
tk tuz (labne kullanıyorsanız)
veya 1 tk tuz (mascarpone peyniri kullanıyorsanız) - ¼ tk karabiber
- 500 g bebek patates, kabuklu ve ortadan ikiye kesilmiş
- 500 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, bütün
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2428 kJ / 580.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 32.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alfredo Sos
35 Min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Buharda pişmiş karides
15min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 min
Vejetaryen Pancarlı Burger
3h 25min
Buharda Pişmiş Somon
30 Min