
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
dereotu yaprağı10 g
-
pırasa uzunlamasına ikiye bölünmüş ve dilimlenmiş (0.4 cm)450 g
-
su570 g
-
labne180 g
-
tuz (labne kullanıyorsanız)½ tk
-
karabiber¼ tk
-
bebek patates kabuklu ve ortadan ikiye kesilmiş500 g
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız bütün500 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
580.3 kcal /
2428 kJ
Protein
32.5 g
Yağ
32.6 g
Karbonhidrat
40 g
Lif
4.9 g
Doymuş Yağ
12.6 g
Sodyum
566 mg