Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 15 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
yer fıstığı, kabuksuz, kavrulmuş, tuzlu40 g
-
kurutulmuş soğan3 yk
-
tavuk göğsü fileto, derisiz 1,5-2 cm kalınlığında şeritler halinde kesilmiş500 g
-
diş sarımsak2
-
soya sosu50 g
-
susam yağı45 g
-
zencefil, taze kök dilimlenmiş (2 mm)20 g
-
kırmızı chili biberi çekirdekleri çıkartılmış, dörde bölünmüş1 - 2
-
kültür mantarı dilimlenmiş (0.5 cm)200 g
-
havuç dilimlenmiş (0.5 cm)200 g
-
su1000 g
-
tuz1 tk
-
karabiber2 tutam
-
pirinç şehriyesi (pirinç unundan yapılan çok ince noodle) ince, erişte tipi50 g
-
mini ıspanak50 g
-
yeşil soğan sadece yeşil kısımları, ince doğranmış2 sap
-
sıcak su erişteyi ıslatmak için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 6 porsiyon
Sodyum
3422.1 mg
Protein
143.4 g
Kalori
7293.8 kJ /
1743.3 kcal
Yağ
86.1 g
Lif
16.5 g
Doymuş Yağ
14.3 g
Karbonhidrat
103.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 dk
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Değerlendirme yok
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1sa 10 dk
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2sa 30 dk
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 dk
Zencefilli Salata Sosu
10 dk
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
1sa 5 dk
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
3sa 45 dk
Midyeli Penne
1sa 5 dk
Hint Usulü Çay
10 dk