
Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 15 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
yer fıstığı, kabuksuz, kavrulmuş, tuzlu40 g
-
kurutulmuş soğan3 yk
-
tavuk göğsü fileto, derisiz 1,5-2 cm kalınlığında şeritler halinde kesilmiş500 g
-
diş sarımsak2
-
soya sosu50 g
-
susam yağı45 g
-
zencefil, taze kök dilimlenmiş (2 mm)20 g
-
kırmızı chili biberi çekirdekleri çıkartılmış, dörde bölünmüş1 - 2
-
kültür mantarı dilimlenmiş (0.5 cm)200 g
-
havuç dilimlenmiş (0.5 cm)200 g
-
su1000 g
-
tuz1 tk
-
karabiber2 tutam
-
pirinç şehriyesi (pirinç unundan yapılan çok ince noodle) ince, erişte tipi50 g
-
mini ıspanak50 g
-
yeşil soğan sadece yeşil kısımları, ince doğranmış2 sap
-
sıcak su erişteyi ıslatmak için
Besin Değeri şuna göre 6 porsiyon
Kalori
1743.3 kcal /
7293.8 kJ
Protein
143.4 g
Yağ
86.1 g
Karbonhidrat
103.4 g
Lif
16.5 g
Doymuş Yağ
14.3 g
Sodyum
3422.1 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye