Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g su, gerekirse ekstra
- 30 g sızma zeytinyağı, servis için ekstra
-
4 - 5
dal maydanoz yaprağı
veya 4 - 5 dal kişniş yaprağı - 250 g su
- 1000 g kabuklu midye, temizlenmiş
- 30 g sızma zeytinyağı
- 30 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- ⅓ tk pul biber
- 50 g sek beyaz şarap
- 120 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 40 - 50 g domates salçası
- 1 tutam tuz
- 350 g penne (boru şeklinde makarna), veya benzer türde kısa kuru makarna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rezene ve Balıklı Makarna
40min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Bolonez Sos
1 godz. 5 min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok