Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g su, gerekirse ekstra
- 30 g sızma zeytinyağı, servis için ekstra
-
4 - 5
dal maydanoz yaprağı
veya 4 - 5 dal kişniş yaprağı - 250 g su
- 1000 g kabuklu midye, temizlenmiş
- 30 g sızma zeytinyağı
- 30 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- ⅓ tk pul biber
- 50 g sek beyaz şarap
- 120 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 40 - 50 g domates salçası
- 1 tutam tuz
- 350 g penne (boru şeklinde makarna), veya benzer türde kısa kuru makarna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Kremalı Viski Likörü
15 min
Buharda pişmiş karides
15 min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
White Russian
5 min
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12 Std. 10 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40min
Domates Soslu Spagetti
55 min