Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g su, gerekirse ekstra
- 30 g sızma zeytinyağı, servis için ekstra
-
4 - 5
dal maydanoz yaprağı
veya 4 - 5 dal kişniş yaprağı - 250 g su
- 1000 g kabuklu midye, temizlenmiş
- 30 g sızma zeytinyağı
- 30 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- ⅓ tk pul biber
- 50 g sek beyaz şarap
- 120 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 40 - 50 g domates salçası
- 1 tutam tuz
- 350 g penne (boru şeklinde makarna), veya benzer türde kısa kuru makarna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşlanmış Makarna
25 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Chia Tohumlu Hurma Çayı
Değerlendirme yok
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 godz. 25 min
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 Min
Mango ve Acı Biberli İçecek
10 Min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5 min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1hod. 30min