![Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme) Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11190204-0826-4917-9918-0E40C3EC3413/Derivates/d1681278-2833-41db-86b9-6c5bfe12336b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 somon fileto, taze, derili ya da derisiz, tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)
- deniz tuzu, ince
- 2 dal maydanoz
-
2
dal dereotu yaprağı
veya 2 dal taze kekik - 2 adet limon kabuğu, sarı kısımları, şeritler halinde soyulmuş
- 2 yk zeytinyağı
- 1800 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 248 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bellini Kokteyl
5min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1h
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1u. 5min
Buharda Pişmiş Somon
Değerlendirme yok
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1u. 5min
Parçalanmış Buz
5min