Cihazlar ve Aksesuarlar
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
somon fileto, taze, derili ya da derisiz tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)2
-
deniz tuzu ince
-
maydanoz2 dal
-
2 dal taze kekikdereotu yaprağı2 dal
-
limon kabuğu, sarı kısımları şeritler halinde soyulmuş2 adet
-
zeytinyağı2 yk
-
su1800 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
248 mg
Protein
28 g
Kalori
1689 kJ /
407 kcal
Yağ
33 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1sa 10 dk
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 dk
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5 dk
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 dk
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 dk
Körili Tavuklu Wrap
50 dk
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4sa 25 dk
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Limonlu Pişmeyen Cheesecake
8sa 15 dk
Buharda Pişmiş Somon
30 dk