Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 80 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
80
g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
veya 80 g pırasa, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) - 100 g kapya biber, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 20 g zeytinyağı
- 600 g su
- 60 g pırasa, boydan ikiye kesilmiş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
- 300 g levrek fileto, kılçıksız, derisiz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 100 g krema
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¾ tk toz karabiber, damak tadına göre
- ½ tk pul biber, damak tadına göre
- 15 g limon suyu, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 974.3 kJ / 232.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 681.9 mg
Alternatif tarifler
Mantarlı Risotto
40 Min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1 Std. 40 Min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 Min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Değerlendirme yok
Chai Tea Latte Tozu
15 Min
Bitter Çikolatalı ve Portakallı Mus
8 godz. 50 min
Karamel Şekerlemesi
2 Std.
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Sebze Bulyon
1h
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 Min
Çikolatalı Mus
3 Std. 20 Min