Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 80 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
80
g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
veya 80 g pırasa, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) - 100 g kapya biber, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 20 g zeytinyağı
- 600 g su
- 60 g pırasa, boydan ikiye kesilmiş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
- 300 g levrek fileto, kılçıksız, derisiz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 100 g krema
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¾ tk toz karabiber, damak tadına göre
- ½ tk pul biber, damak tadına göre
- 15 g limon suyu, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 974.3 kJ / 232.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 681.9 mg
Alternatif tarifler
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25min
Sweet Chili Sos
25 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Mantarlı Risotto
40 Min
Pancar Carpaccio
Keine Bewertungen
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 Min
Moscow Mule
Keine Bewertungen
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Sebze Bulyon
1 Std.