Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 1 tk zeytinyağı
- 350 g makarna, kurutulmuş, örn. Penne
- 1 limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu
- 350 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 230 g krema, az çırpılmış
- ½ tk toz karabiber
- 220 g füme somon, küp küp kesilmiş
- 20 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Karbonhidrat
- 66.8 g
- Yağ
- 16.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Tereyağlı Krema
10 Min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 Min