Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 1 tk zeytinyağı
- 350 g makarna, kurutulmuş, örn. Penne
- 1 limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu
- 350 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 230 g krema, az çırpılmış
- ½ tk toz karabiber
- 220 g füme somon, küp küp kesilmiş
- 20 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Karbonhidrat
- 66.8 g
- Yağ
- 16.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50min
Haşlanmış Pirinç
25min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Avokadolu Mayonez
15min
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Vegan Peynir Sosu
50min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5 min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
Taneli Sebze Çorbası
50min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min