Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 66.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 3255.6 mg
Alternatif tarifler
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Madurese chicken satay
1h 30min
Banh mi pizza
2h 15 min.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Korean Bo ssam
29h 20min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min