Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 66.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 3255.6 mg
Alternatif tarifler
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Chilli with corn bread
50min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h