Uyumlu sürümler
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 10.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 472.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Miso chicken and rice
1h 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Cha gio (spring rolls)
55min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Wonton soup (pork)
45min