Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken winglets
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 63.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1674.9 mg
Alternatif tarifler
Korean bao beef sliders
2j 10 menit
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1j 25 menit
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Sticky sesame chicken
40 min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1j 30 menit
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1j 30 menit
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2j
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min