Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 1411.3 mg
Alternatif tarifler
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean Bo ssam
29h 20min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Chicken teriyaki
20 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min