![Korean beef bulgogi (TM6) Korean beef bulgogi (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d606a9e8-1a0e-48f2-a7c7-a0bd14519310/Derivates/23817c63-4dc7-41b2-bbff-760029236c75.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 1411.3 mg
Alternatif tarifler
Thai beef salad
1h 15min
Tandoori chicken
45 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4 godz.
Korean Bo ssam
29h 20min
Biryani-style rice
1u. 5min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Chicken and Chinese sausage rice
50min