Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 1411.3 mg
Alternatif tarifler
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Korean fried chicken
4 Std.
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2u.
Sticky pork belly with jasmine rice
1h