Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g jasmine rice, rinsed and drained
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 650 g water
- 80 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger
- 2 garlic cloves
- 7 spring onions/green onions, cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish
- 30 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 800 g boneless pork belly, rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp sesame seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6067 kJ / 1450.1 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Karbonhidrat
- 86.9 g
- Yağ
- 108.6 g
- Doymuş Yağ
- 39.1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1139.2 mg
Alternatif tarifler
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Curried sausages
40 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 dk
Chinese-style chicken
25 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Apricot Chicken
35 dk