Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dan dan sauce
- 50 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 70 g eschalots
- 50 g brown onion
- 1 tbsp chilli powder
- 50 g miso paste (see Tips)
- 150 g vegetable oil
Peanut sauce
- 90 g peanut butter
- 30 g sesame oil
- 30 g hot chilli sauce
Minced pork sauce
- 30 g zha cai (optional - see Tips)
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 150 g pork mince
- 20 g oyster sauce
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- ½ tsp white sugar
- 120 g water
- 2 tsp cornflour
- 1 ½ tsp dark soy sauce
Noodles
- 1600 g water
- 1 tsp salt
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp white sugar
- 1 tsp dark soy sauce
- 300 g dried ramen noodles
- 60 g white sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices
- unsalted peanuts, crushed
- rice wine vinegar, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2800.3 kJ / 666.7 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 53.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 1493.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Char siew sauce
10 min
Gado gado
1h
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min