Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 37.2 g
- Doymuş Yağ
- 20.3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1026.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Lentil moussaka
3h 30min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min