Cihazlar ve Aksesuarlar
Carrot gnocchi with zucchini cream
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2082.6 mg
Protein
19.9 g
Kalori
1993 kJ /
474.5 kcal
Yağ
17.3 g
Lif
9.4 g
Doymuş Yağ
6.2 g
Karbonhidrat
54.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Focus on Zucchini
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1sa 50 dk
Eggplant cannelloni
1sa 35 dk
Sweet potato lasagne
1sa 20 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Mashed pea and corn slice
40 dk
Vegetable pilaf
1sa
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 dk
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1sa 5 dk
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1sa 30 dk