Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 40.9 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 354 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1hod. 40min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Creamy vegetable rice
25min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3hod.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Mushroom bolognaise
45 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min