Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 200 g dried red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 50 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 400 g canned whole tomatoes (including liquid)
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 eggplant (approx. 550 g), cut into slices (1 cm)
- 500 g full cream milk
- 40 g spelt flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997.7 kJ / 475.7 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 23.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 1099.1 mg
Alternatif tarifler
Lentil bolognese
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35 Min
Mushroom stroganoff
20 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Mediterranean capsicums
2h
Mushroom bolognaise
45min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Mashed pea and corn slice
40min