Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tahini Yoghurt
- 1 garlic clove
- ½ tsp sea salt
- 200 g Greek yoghurt
- 50 g tahini
- 30 g freshly squeezed lemon juice
Walnut crumble
- 80 g walnuts
- 20 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- ¼ brown onion
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp sumac
- 2 tsp extra virgin olive oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Couscous & Salmon
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste
- 250 g Israeli couscous
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- ½ continental cucumber, cut into pieces
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3846.3 kJ / 919.3 kcal
- Protein
- 49.1 g
- Karbonhidrat
- 71.7 g
- Yağ
- 51.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 432.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min