Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g couscous
- 20 g preserved lemons, flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)
- 200 g hot water
- 40 g olive oil
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 red onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp harissa paste (see Tips)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp white sugar
- 500 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 50 - 80 g pitted green olives, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2311.4 kJ / 550.3 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 2085.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn saganaki with feta
35min
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Salmon kabsa
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min