
Uyumlu sürümler
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 916 kcal / 3833 kJ
- Protein
- 59 g
- Yağ
- 44 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Lif
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Sodyum
- 1782 mg