Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4036 kJ / 965 kcal
- Protein
- 119 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Sodyum
- 1089 mg
Alternatif tarifler
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Simple Turkey Gravy
25min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Beef in Stout
1h 40min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min