Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4036 kJ / 965 kcal
- Protein
- 119 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Sodyum
- 1089 mg
Alternatif tarifler
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Beef Stroganoff
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Simple Turkey Gravy
25 min