Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 scallops, fresh, large (approx. 400 g total weight)
- 2 ½ Tbsp lemon olive oil (see tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
veya 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
- ice cubes, for cooling
- 2 ½ Tbsp unsalted butter
- 50 g dry white wine
- 3 garlic cloves, halved
- 2 pinches grated lemon zest
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, finely chopped, for garnishing
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, cut in 4 wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1153 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 370 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5sa 30 dk
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Keine Bewertungen
Tuna Poke Nachos
30 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Steamed Salmon Parcels
55min