Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 scallops, fresh, large (approx. 400 g total weight)
- 2 ½ Tbsp lemon olive oil (see tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
veya 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
- ice cubes, for cooling
- 2 ½ Tbsp unsalted butter
- 50 g dry white wine
- 3 garlic cloves, halved
- 2 pinches grated lemon zest
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, finely chopped, for garnishing
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, cut in 4 wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1153 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 370 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
French Onion Soup (TM6)
1h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Hornazo
Değerlendirme yok
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 Std. 35 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2j 20 menit
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 godz.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min