Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
veya 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness®)
- 3 sprigs fresh rosemary leaves
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 462.5 mg
Alternatif tarifler
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Smoky Pork and Beans
3h
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min