Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
veya 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness®)
- 3 sprigs fresh rosemary leaves
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 462.5 mg
Alternatif tarifler
Chicken Étouffée
45 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min