Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
veya unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white rice
Seafood Stew
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (isteğe bağlı)
- 80 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 200 g peeled tomatoes, quartered (see tip)
- 80 g green pepper, cut in pieces
-
1
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp fish stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
-
500
g large raw prawns, peeled, peeled, fresh or defrosted from frozen
veya medium raw prawns, peeled, fresh or defrosted from frozen - 400 g tinned coconut milk
- 400 g fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, snipped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Prawn Saganaki
35 Min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min