Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
veya unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white rice
Seafood Stew
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (isteğe bağlı)
- 80 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 200 g peeled tomatoes, quartered (see tip)
- 80 g green pepper, cut in pieces
-
1
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp fish stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
-
500
g large raw prawns, peeled, peeled, fresh or defrosted from frozen
veya medium raw prawns, peeled, fresh or defrosted from frozen - 400 g tinned coconut milk
- 400 g fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, snipped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Curry
30 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Prawn Saganaki
35 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Fish Stew
45 min