Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless, cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions, sliced
- 300 g dry red wine, full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk, sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves, lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries, lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo, sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water, boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts, halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1633 kJ / 391 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 23.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 Std. 25 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8u. 45min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Beef Bourguignon
1h 30min