![Pork, Chestnut and Chorizo Stew Pork, Chestnut and Chorizo Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/911111D9-F48F-4315-9DAF-791D1F6DCD91/Derivates/f7215d9c-a413-42f1-a4b1-1a48678fb654.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless, cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions, sliced
- 300 g dry red wine, full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk, sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves, lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries, lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo, sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water, boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts, halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1633 kJ / 391 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 23.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilli Beef with Lemon Feta
30 dk
One-pot Moussaka
30 dk
Sautéed Pork with Cider
55 dk
Chicken Étouffée
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5 min
Smoky Pork and Beans
3h
Steak au Poivre
20min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min