Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 427 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bruschetta
3 Std.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 Min
Mushroom Wellington
2h 20 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min