Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 427 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Versatile Chunky Soup
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Tuscan Bean Soup
50min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Spanish Tortilla
1h