Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 427 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Spanish Rice
35min
Spanish Tortilla
1 godz.
Grisons Barley Soup
55min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Tuscan Bean Soup
50min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Stracciatella Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min