
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g pork tenderloin cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms cut in slices
-
75
g dry vermouth
veya 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions cut in halves
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
veya 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 230 kcal / 961 kJ
- Protein
- 28 g
- Yağ
- 7 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Lif
- 0.8 g