Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
veya 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
veya 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Cod with citrus butter
50min