Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sos
- 60 g sızma zeytinyağı
- 25 - 30 g elma sirkesi, damak tadına göre
- 15 - 20 g limon suyu, damak tadına göre
- ½ - 1 tk hardal
- 10 g bal
- 5 g taze fesleğen yaprağı
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 - 2 tutam karabiber, damak tadına göre
Pancarın soyulması ve pişmesi
- 795 g pancar, küçük boy (mümkün olduğunca eşit boy pancarlar), sap ve kök kısmı kesilmiş, bk. Öneriler
- 1110 g su
- 70 - 100 g körpe roka
-
225
g burrata peyniri, parçalara bölünmüş
veya 225 g taze mozzarella, parçalara bölünmüş - 2 yk nar tanesi
-
2
yk pikan cevizi, küçük parçalara bölünmüş
veya 2 yk ceviz, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1123.6 kJ / 268.6 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 454 mg
Alternatif tarifler
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Keine Bewertungen
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Keine Bewertungen
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Keine Bewertungen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Mantar Ezmesi
1h 40 min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55 min
Otlu Peynir Ezmesi
20 min
Çerkez Tavuğu
1h