Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sos
- 60 g sızma zeytinyağı
- 25 - 30 g elma sirkesi, damak tadına göre
- 15 - 20 g limon suyu, damak tadına göre
- ½ - 1 tk hardal
- 10 g bal
- 5 g taze fesleğen yaprağı
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 - 2 tutam karabiber, damak tadına göre
Pancarın soyulması ve pişmesi
- 795 g pancar, küçük boy (mümkün olduğunca eşit boy pancarlar), sap ve kök kısmı kesilmiş, bk. Öneriler
- 1110 g su
- 70 - 100 g körpe roka
-
225
g burrata peyniri, parçalara bölünmüş
veya 225 g taze mozzarella, parçalara bölünmüş - 2 yk nar tanesi
-
2
yk pikan cevizi, küçük parçalara bölünmüş
veya 2 yk ceviz, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1123.6 kJ / 268.6 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 454 mg
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Fava
35min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Yulaflı Sebze Köftesi
50min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Avokadolu Humus
15min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Soslu Tavuk Köftesi
50min
Glütensiz Fırın Mücver
50min
Tavuklu Keşkek
1h 20min