
Cihazlar ve Aksesuarlar
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 porsiyon
Malzemeler
Sos
-
sızma zeytinyağı60 g
-
elma sirkesi , damak tadına göre25 - 30 g
-
limon suyu , damak tadına göre15 - 20 g
-
hardal½ - 1 tk
-
bal10 g
-
taze fesleğen yaprağı5 g
-
tuz , damak tadına göre¼ tk
-
karabiber , damak tadına göre1 - 2 tutam
Pancarın soyulması ve pişmesi
-
pancar , küçük boy (mümkün olduğunca eşit boy pancarlar), sap ve kök kısmı kesilmiş, bk. Öneriler795 g
-
su1110 g
-
körpe roka70 - 100 g
-
burrata peyniri , parçalara bölünmüş225 g
-
nar tanesi2 yk
-
pikan cevizi , küçük parçalara bölünmüş2 yk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1123.6 kJ /
268.6 kcal
Protein
10.9 g
Karbonhidrat
15.8 g
Yağ
18.7 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Lif
4 g
Sodyum
454 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Tarif
Türkiye
Türkiye

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye