Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 50 g tereyağı
- 15 g domates salçası
- 15 g biber salçası
- 300 g haşlanmış nohut, suyu varsa süzülmüş
-
350
g su
veya 350 g et suyu (sıvı) - 300 g Ispanak kökü, uç kısmı temizlenmiş, ıspanak kökleri çok büyükse 2'ye bölünmüş
- 1 tk tuz
- ½ limonun suyu
- ¼ - ½ tk kimyon, damak tadına göre
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 1 ½ tk kuru nane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1049.2 kJ / 250.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Plaska
1h 15min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Portakallı Lokum
26h 50min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Ratatuy
40min