
Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeytinyağlı Fava
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
kuru bakla 1 gece önceden 800 g suda ıslatılmış, süzdürülmüş200 g
-
su300 g
-
tuz1 tk
-
şeker1 tk
-
zeytinyağı40 g
-
dereotu yaprağı süslemek için2 - 3 sap
-
kırmızı soğan ince dilimlenmiş, süslemek için1 adet
-
zeytinyağı üzerine gezdirmek için extra zeytinyağı
-
limon servis etmek için1 adet
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
177 kcal /
742 kJ
Protein
8 g
Yağ
7 g
Karbonhidrat
17 g
Lif
5 g