Çin Usulü Dana Eti

Çin Usulü Dana Eti

4.6 18 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 porsiyon

Malzemeler

  • dana bonfile şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
    600 g
    dana sırtı bifteği, şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
  • soya sosu
    50 g
  • pirinç eriştesi, kurutulmuş
    300 g
  • sıvı yağ
    65 g
  • diş sarımsak
    2
  • taze zencefil rendelenmiş
    1 tk
  • kırmızı soğan elma dilimi şeklinde kesilmiş, tek tek katmanlarına ayrılmış
    150 g
  • kapya biber şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
    150 g
  • havuç şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
    150 g
  • Çin usulü beş baharat karışımı (bk. Öneriler)
    ½ tk
  • su
    1880 g
  • istiridye sosu
    70 g
  • esmer şeker
    1 tk
  • sultani bezelye (isteğe bağlı) ayıklanmış
    100 g
  • pak choi doğranmış (3 cm)
    150 g
    150 g Çin lahanası, doğranmış (3 cm)
  • tuz
    1 ½ tk
  • chili biberi çok ince dilimlenmiş, servis etmek için
    ½
  • kaju, kavrulmuş, tuzsuz servis etmek için
    2 yk
  • taze soğan ince dilimlenmiş, servis etmek için
    2

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 414.6 kcal / 1735 kJ
Protein 30 g
Yağ 10.6 g
Karbonhidrat 47 g
Lif 3.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...