Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hardal
- 30 g bal
- 1 kırmızı chili biberi, çekirdeksiz
- 5 - 10 g taze zencefil (ince dilimlenmiş)
- 15 g limon suyu
- 100 g yoğurt
-
20
g kanola yağı
veya 20 g zeytinyağı - ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 2 yk frenk soğanı (ince doğranmış)
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 1626.8 kJ / 388.8 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 25.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1767.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Pancar Carpaccio
20 min
Sebze Suyu
3 Std. 15 Min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Turplu Taze Otlu Quark
5 Min
Egzotik Smoothie
Değerlendirme yok
Ton Balıklı Ezme
10min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
10min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 min