Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hardal
- 30 g bal
- 1 kırmızı chili biberi, çekirdeksiz
- 5 - 10 g taze zencefil (ince dilimlenmiş)
- 15 g limon suyu
- 100 g yoğurt
-
20
g kanola yağı
veya 20 g zeytinyağı - ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 2 yk frenk soğanı (ince doğranmış)
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 1626.8 kJ / 388.8 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 25.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1767.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 min
Buharda pişmiş karides
15min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 Std.
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Sütlü Türk Kahvesi
5 min
İçli Köfte
2h