Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g aşurelik buğday, 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)
- 2000 g su
- 2 ¾ tk tuz
- 100 g fındık turp, ince dilimlenmiş
- 140 g konserve mısır, suyu süzülmüş
- 100 g salatalık, küp küp doğranmış
- 150 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 50 g beyaz peynir, sert, kabaca ufalanmış
- 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- 200 g yoğurt, yağlı
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 10 g hardal
- 10 g bal
- 15 g sirke
- 10 g zeytinyağı
- 10 g limon suyu
- ⅛ - ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1083 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 627 mg
Alternatif tarifler
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Mantar Ezmesi
1h 40 min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 Std. 20 Min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 Min
Buğday Salatası
35 Min
Otlu Peynir Ezmesi
20 Min
Kısır
30 Min
Muhammara
10 Min
Mutabbal
10 Min