Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g aşurelik buğday, 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)
- 2000 g su
- 2 ¾ tk tuz
- 100 g fındık turp, ince dilimlenmiş
- 140 g konserve mısır, suyu süzülmüş
- 100 g salatalık, küp küp doğranmış
- 150 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 50 g beyaz peynir, sert, kabaca ufalanmış
- 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- 200 g yoğurt, yağlı
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 10 g hardal
- 10 g bal
- 15 g sirke
- 10 g zeytinyağı
- 10 g limon suyu
- ⅛ - ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1083 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 627 mg
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı ve Buzlu Cold Brew Kahve
5min
Limon Frozen
15min
Soyulmuş Sarımsak
5min
Kakaolu Chia Puding
8h 10min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Değerlendirme yok
Elmalı Tart
1h
Kepekli Bulgur Salatası
40min
İtalyan Baharat Karışımı
15min
Avokadolu Makarna Salatası
50min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45min
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30min
Hurmalı Enerji Barları
1h 10min