Yoğurt Soslu Buğday Salatası

Yoğurt Soslu Buğday Salatası

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 porsiyon

Malzemeler

  • aşurelik buğday 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)
    250 g
  • su
    2000 g
  • tuz
    2 ¾ tk
  • fındık turp ince dilimlenmiş
    100 g
  • konserve mısır suyu süzülmüş
    140 g
  • salatalık küp küp doğranmış
    100 g
  • kiraz domates ikiye bölünmüş
    150 g
  • beyaz peynir, sert kabaca ufalanmış
    50 g
  • frenk soğanı ince dilimlenmiş
    10 dal
  • yoğurt yağlı
    200 g
  • diş sarımsak (isteğe bağlı)
    1
  • hardal
    10 g
  • bal
    10 g
  • sirke
    15 g
  • zeytinyağı
    10 g
  • limon suyu
    10 g
  • toz karabiber
    ⅛ - ¼ tk

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 258 kcal / 1083 kJ
Protein 9 g
Yağ 7 g
Karbonhidrat 38 g
Lif 3.7 g
Sodyum 627 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...