Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dereotu yaprağı
- 10 g maydanoz yaprağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g riviera zeytinyağı
- 700 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz, sinirsiz, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 1 tk tuz
- ⅗ tk toz karabiber
- ¼ tk kuru kekik
- ½ tk toz kimyon
- ½ tk toz zerdeçal (isteğe bağlı)
- ¼ tk kuru nane (isteğe bağlı)
- ¼ tk limon kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 250 g közlenmiş kırmızı biber
- 250 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1890.1 kJ / 452.2 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 26.9 g
- Lif
- 3.9 g
Alternatif tarifler
Taneli Sebze Çorbası
50min
Çin Usulü Dana Eti
1 godz. 20 min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1h 40min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Tavuk ve Körili Mercimek
35min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 godz.
Karides Sote
10min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1 godz. 15 min