Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dereotu yaprağı
- 10 g maydanoz yaprağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g riviera zeytinyağı
- 700 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz, sinirsiz, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 1 tk tuz
- ⅗ tk toz karabiber
- ¼ tk kuru kekik
- ½ tk toz kimyon
- ½ tk toz zerdeçal (isteğe bağlı)
- ¼ tk kuru nane (isteğe bağlı)
- ¼ tk limon kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 250 g közlenmiş kırmızı biber
- 250 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1890.1 kJ / 452.2 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 26.9 g
- Lif
- 3.9 g
Alternatif tarifler
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35min
Glütensiz İçli Köfte
1h 30min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Glütensiz Fırın Mücver
50min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Ali Nazik
1h 10min
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1h 20min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 godz. 15 min
Soslu Tavuk Köftesi
50min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min