Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 kuru kayısı, ikiye bölünmüş
- 40 g havuç, soyulmuş, boydan ikiye kesilip dilimlenmiş (1 cm)
- 8 - 10 adet maydanoz yaprağı, taze
- 125 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tutam sarımsak tozu (isteğe bağlı)
- 10 g lor peyniri
- 10 g yulaf ezmesi
-
1
yumurta sarısı
veya 20 g yumurta, çırpılmış - 1 tk dolmalık fıstık (isteğe bağlı)
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, dörde bölünmüş
- 60 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 18.97 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 14.23 g
- Lif
- 0.25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glütensiz Fırın Mücver
50 min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2h 5min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25min
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12h 25min
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1 Std. 45 Min
Linzer Turta
50 min
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
1 Std. 30 Min