Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 kuru kayısı, ikiye bölünmüş
- 40 g havuç, soyulmuş, boydan ikiye kesilip dilimlenmiş (1 cm)
- 8 - 10 adet maydanoz yaprağı, taze
- 125 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tutam sarımsak tozu (isteğe bağlı)
- 10 g lor peyniri
- 10 g yulaf ezmesi
-
1
yumurta sarısı
veya 20 g yumurta, çırpılmış - 1 tk dolmalık fıstık (isteğe bağlı)
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, dörde bölünmüş
- 60 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 18.97 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 14.23 g
- Lif
- 0.25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15 min.
Sebze Çorbası
35 min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15 min.
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15 min.
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Sabayon
15min