Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 200 g kereviz sapı, doğranmış (3-4 cm)
- 250 g havuç, doğranmış (3-4 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g domates, doğranmış (4-5 cm)
- 150 g kabak, doğranmış (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 50 g mantar, ikiye bölünmüş
- 1 kuru defne yaprağı
- 6 dal karışık taze ot (ör. fesleğen, adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 4 dal maydanoz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 120 g tuz, iri taneli
- 1 yk zeytinyağı
-
30
g su
veya 30 g sek beyaz şarap
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 18.4 g
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Fava
35min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Haşhaşlı Salata Sosu
5min
Mantarlı Risotto
40min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Chai Tea Latte Tozu
15min
Acı Biberli Zeytinyağı
25min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35min
Rokalı Pesto
10min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Lor Peyniri
30min