Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm) (isteğe bağlı)
- 200 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 250 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 50 g mantar, ikiye bölünmüş
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 6 dal karışık taze ot (ör. fesleğen, adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 4 dal maydanoz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 120 g tuz, iri taneli
- 1 yk zeytinyağı
-
30
g su
veya 30 g sek beyaz şarap
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 18.4 g
Alternatif tarifler
Tavuk Bulyon
45min
Et Bulyon
45min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 godz.
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24h
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Mantarlı Risotto
40min