Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm) (isteğe bağlı)
- 200 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 250 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 50 g mantar, ikiye bölünmüş
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 6 dal karışık taze ot (ör. fesleğen, adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 4 dal maydanoz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 120 g tuz, iri taneli
- 1 yk zeytinyağı
-
30
g su
veya 30 g sek beyaz şarap
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 18.4 g
Alternatif tarifler
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Et Bulyon
45 Min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 Std. 25 Min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Tavuk Bulyon
45 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min
Pesto Sosu
15 Min