Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegan Cheese
- 200 g blanched almonds
- 500 g water, lukewarm
- 30 g freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp garlic powder
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches paprika
- 3 tsp agar-agar
- 200 g filtered water
- olive oil, for greasing
Aubergine
- 600 g aubergines, sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)
- 2 Tbsp olive oil, for brushing
Carrot Cream
- 30 g shallot, halved
- 30 g olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 1 tsp curry powder (isteğe bağlı)
Assembly
- 100 g cherry tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2128.7 kJ / 508.8 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 41.1 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.5 g
- Sodyum
- 293.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Mushroom Wellington
2h 20min
Potato Curry Soup
35min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Rye Bread
6 godz. 5 min
Fattoush with grilled haloumi
Değerlendirme yok
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min