Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegan Cheese
- 200 g blanched almonds
- 500 g water, lukewarm
- 30 g freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp garlic powder
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches paprika
- 3 tsp agar-agar
- 200 g filtered water
- olive oil, for greasing
Aubergine
- 600 g aubergines, sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)
- 2 Tbsp olive oil, for brushing
Carrot Cream
- 30 g shallot, halved
- 30 g olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 1 tsp curry powder (isteğe bağlı)
Assembly
- 100 g cherry tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2128.7 kJ / 508.8 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 41.1 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.5 g
- Sodyum
- 293.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chhole (chickpea curry) and rice
45 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Gluten-free Vegan Lasagne
2u. 20min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Seitan
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min