Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
veya 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Reuben's Stew
5min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Veracruz Fish
30 min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Tortilla with Spanish Salsa
1 Std. 10 Min
Veggie 'Burritos'
20min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Springtime Risotto
55 Min