Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
veya 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
veya 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1sa 35 dk
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Dill Stuffed Peppers
5min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Aubergine Bhurta
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min