Cihazlar ve Aksesuarlar
Fennel Risotto
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
601 mg
Protein
17.7 g
Kalori
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Yağ
14.8 g
Lif
7.2 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Karbonhidrat
79.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Risotto
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Creamy White Beans and Leeks
20 dk
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1sa
Asparagus Risotto
45 dk
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1sa 40 dk
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 dk
Gazpacho
1sa 15 dk
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 dk
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 dk
Pea and Mint Risotto
40 dk
Mushroom Risotto
30 dk
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa