Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 30.4 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 333.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil moussaka
3u. 30min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Shakshuka
50 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Filo spinach slice
55 min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2u. 25min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h