Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 30.4 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 333.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
One whole cauliflower
45 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min