Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to taste
- black sesame seeds, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2076 kJ / 494.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 44.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 785.6 mg
Alternatif tarifler
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Gwinganna biryani (TM6)
25 godz. 20 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Vegetarian Summer Rolls (TM6)
1 Std.
Avocado and goats cheese smash
5 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min