Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g ham, salt reduced lean
- 4 eggs
- 120 g full cream milk
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 4 spring onions/green onions, cut into pieces
- 4 slices seeded wholemeal bread (40 g each), thick (seeTips)
- extra virgin olive oil spray
- 4 fresh portobello mushrooms (460 g), large
- 2 tsp Dijon mustard
- sweet paprika, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1525 kJ / 365 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 30.5 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 265 mg
Alternatif tarifler
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Mushroom and kale risotto
55min
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1h
Warm satay bowl
1h 10min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24u. 35min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min