Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil and mint salad
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 55 dk
4 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
297.1 mg
Protein
12.8 g
Kalori
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Yağ
16.1 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
26.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Viva la Vegan
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Quinoa salad with mango salsa
1sa
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 dk
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 dk
Roasted vegetables with horseradish cream
40 dk
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1sa
Eggplant involtini with risotto
1sa 55 dk
Baba ghanoush
1sa
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2sa 50 dk
Sweet potato and grain salad
1sa 30 dk
Spring greens with grapefruit
30 dk
Asparagus and broad bean salad
25 dk
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1sa 30 dk