Cihazlar ve Aksesuarlar
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Hazırlık 10 dk
Toplam 25sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
15.8 mg
Protein
7.9 g
Kalori
2107 kJ /
503.6 kcal
Yağ
37.5 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
28.6 g
Karbonhidrat
40.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A taste of Gwinganna
11 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 dk
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 dk
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24sa 55 dk
Black tahini banana bread
1sa 20 dk
Café-style banana bread
1sa 45 dk
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 dk
Deathly gravestone cake
2sa 30 dk
Ricotta and polenta chips
2sa 20 dk
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 dk
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 dk
Okonomiyaki
30 dk
Plum and raspberry chia puddings
2sa 30 dk