Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peeling vegetables
- 500 g raw beetroots, fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)
- 200 g parsnip, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 600 g water
Beetroot salad
- 600 g water
- 400 g Halloumi cheese, cut in triangles (approx. 2 cm thick)
- 1 tbsp olive oil, for frying
- 30 g walnuts, shelled
- 10 g fresh dill, leaves only
- 60 g onion, halved
- 1 - 2 garlic cloves
-
220 - 250
g Greek yoghurt
veya 220 - 250 g plain yoghurt - 10 g lemon juice
- 1 - 2 tbsp white vinegar
- 1 - 2 tsp jarred horseradish
- ½ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- wholemeal bread, sliced, toasted, for serving
- rocket salad leaves, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1348.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Immune Boost (Metric)
5 Min
Beet-Tox (Metric)
10 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Courgette side dish
30 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min